Massage behandelingen

Massages vind je overal ter wereld terug. Elke cultuur heeft zo zijn klassieke massagevormen en traditionele technieken. Het doel is meestal hetzelfde: je lichaam helpen om zijn evenwicht terug te vinden en heerlijk te ontspannen. Tijdens een massage wordt je bloedsomloop gestimuleerd en worden je inwendige organen aan het werk gezet. Massage bevordert de aanmaak van serotonine en oxytocine. Beide feel good hormonen die rust, ontspanning en een fijne gemoedstoestand opleveren. Regelmatig een massage kan je welzijn dus een stuk verbeteren. Het is niet alleen heel erg lekker maar je lichaam heeft veel baat bij deze behandeling.

Massage geeft rust in het hoofd en lichaam”

Klinkt goed allemaal hé? Verplicht ontspannen voor je gezondheid.

Ontspannings Massage

Ben jij toe aan ontspanning in de vorm van een zachte massage?

Deze zachte massage van anderhalf uur is één van de vele manieren om rust en ontspanning te vinden voor lichaam en geest.

  • Overprikkeling wordt verminderd.
  • Het zenuwstelsel wordt gekalmeerd.
  • Meer fysieke, mentale en emotionele balans.
  • Daling van stress hormonen.
  • Groter zelfbewustzijn.
  • Betere gronding.
  • Meer ontspanning.

De behandeling duurt 90 min en kost 65 euro.

Chakra Massage

Volgens de Oosterse traditie heeft ieder mens 7 Chakra’s, die als wielen “rondtollen” en het mogelijk maken om pure levensenergie op te nemen. Levensenergie stroomt via meridianen (energiebanen) door ons lichaam. In de meridianen zitten bepaalde punten, waar deze energie een ophoping bereikt. Deze 7 energiepunten worden Chakra genoemd en bevinden zich tussen het staartbeen en kruin van het menselijk lichaam. Zowel aan de voor- en achterzijde van het lichaam worden de 7 hoofdchakra’s onderscheiden: Wortel, Sacraal, Zonnevlecht, Hart, Keel, Derde Oog en Kruin Chakra.

Elk punt heeft te maken met bewustzijn en ontwikkeling, groei en inzicht. Door de chakra’s te masseren, worden klachten opgelost. Iedere chakra zorgt voor een ander gedeelte van het lichaam, en zorgt voor minder of meer energie bij eigenschappen waar de gemasseerde te veel of te weinig van heeft. Kortom de chakra’s zorgen voor het psychisch en lichamelijk evenwicht.

Met behulp van de massage stuur ik de energiestroom naar het volgende chakra-punt toe. Als er geen blokkades zijn, de chakra’s staan dan open, kan de energiestroom moeiteloos naar het laatste chakra, ‘kruin’, doorstromen. Dat zorgt voor een diep ontspannen gevoel.

Deze massage bestaat uit 3 behandelingen en duurt gemiddeld 75 min per behandeling. De kosten per behandeling zijn 65 euro.

Chinese Voetmassage

Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek – 4000 jaar oud – welke ervoor zorgt dat je vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Door de voeten en onderbenen uitgebreid te masseren, wordt het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen.

Tijdens de massage met de voetmassage stick wordt de doorbloeding en de lymfe geactiveerd, waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en blokkades worden opgeheven. Een Chinese voetmassage werkt ontspannend en reinigend.

Een behandeling duurt gemiddeld 45 min en kost 40 euro.

Wat anderen zeggen

Een energetische massage van Roxanne geeft mij een gevoel van geborgenheid en veiligheid, waardoor ik mij volledig kan ontspannen en opladen.

Eline

Het is iedere keer weer een heerlijk relax moment. Ik zeg altijd "Een uurtje bij Roxan en ik kan er de hele week weer tegen an."

Phia May