Over Roxanne

Mijn naam is Roxanne van Kollenburg en ben geboren en getogen in Oirschot. Op Mijn 36e heb ik te horen gekregen dat ik hoog gevoelig ben, oftewel een HSP’er. “Wat is hoog gevoelig zijn?” was mijn eerste reactie. Ik had er nog nooit van gehoord en zo is mijn pad begonnen.

De periode die volgde was er een van erkenning, blijdschap en verdriet, maar vooral het krijgen van rust. Rust in mijn hoofd en lichaam. Ruim een jaar ben ik bezig geweest om alle puzzelstukjes een plek te geven en antwoorden op mijn vragen te krijgen.

Toen ik zover was had ik heel sterk het gevoel dat ik dit gevoel van rust mocht gaan delen. Rust brengen in het hoofd en lichaam van anderen die niet lekker in hun vel zitten. Ik ben begonnen met het volgen van diversen massage cursussen. Inmiddels ben ik nu jaren verder en heb ik al heel wat cliënten ontspanning mogen geven d.m.v. mijn behandelingen.

 

“Een periode van erkenning, blijdschap en verdriet, maar vooral het krijgen van rust."

In mijn praktijk is het in de loop der jaren voor mij ook duidelijk geworden dat ik meer wil dan alleen masseren. Het samen met de cliënt kijken waarom hij of zij niet lekker hun vel zit kwam steeds meer naar voren.

Daarom heb ik de 2-jarige Hbo-opleiding tot Holistisch Therapeut gevolgd en heb deze afgesloten met een erkend KTNO-diploma. Tevens ben ik Reiki master en beoefen ik al jaren de medicinale vorm van Qi-Gong.

Voel jij dat het tijd is voor een duurzame aanpak van jouw klachten en vraagstukken? Ik wil graag met jou kijken waar de essentie van deze klachten vandaan komen. Je kunt pas succesvol zijn voor jezelf, je gezin en je werk als jij goed voor jezelf zorgt, lekker in je vel zit en de juiste keuzes maakt.